Summer Splash Adventure

ANGLIA SUMMER SCHOOL 2024

This summer we are taking you somewhere incredible!
REGJISTROHU18

VITE PËRVOJË7890

FËMIJË PJESËMARRËS215

MËSUES NDËRKOMBËTARË


Not just a camp, more like an escape to paradise!


KAYAK

ARCHERY

OBSTACLE COURSES

POTTERY

WATER ADVENTURES

Stafi i specializuar dhe mënyra e ngrohtë e trajtimit të Lirës janë arsyet pse vazhdojmë të zgjedhim Anglia Summer School. Të gjitha kanë ndikuar në mirëqenien dhe vetbesimin e Lirës.


Prindi i Lirës

Argjira BilalliAnglia Summer School është pa asnjë dyshim programi më i mirë veror për fëmijë. Tiara dhe Maida mezi e presin verën për të marr pjesë në Anglia Summer School.


Prindi i Tiara dhe Maida Hyseni

Emina HyseniEksperiencë unike. Danea përvec që është kënaq aq shumë ajo ka zhvilluar shumë shkathtësi në Anglia Summer School. Jemi shumë të lumtur me porgramin e shkollës verore.


Prindi i Danea Qehaja

Arlinda Qehaja


Datat
1-5 Korrik 2024

8-12 Korrik 2024

(Ferizaj)
15-19 Korrik 2024

22-26 Korrik 2024

(Ferizaj)
29-2 Gusht 2024

5-9 Gusht 2024

12-16 Gusht 2024

19-23 Gusht 2024

(Ferizaj)


Agjenda

Gjatë ditës përfshihet: Mëngjesi, dreka dhe snack
Fëmijët marrin: Maicën, qantën, shishen e ujit

KIDS


TEENSÇanta ime

Çka duhet të kem me vete në Anglia Summer School?Buzëqeshjen dhe pozitivitetin

(cdo ditë të shkollës verore)Kapelë për mbrojtje nga dielli

(cdo ditë të shkollës verore)Krem mbrojtës nga dielli spf50

(cdo ditë të shkollës verore)Bikine & peshqir

(kayak day në Badovc)Rroba shtesë

(kayak day dhe aqua olympics)Sandale/papuqe

(kayak day dhe aqua olympics)Patika/sandale të përshtatshme

cdo ditë të shkollës verore


Çmimet

e rregullta

DITA – 30 EURO


1 JAVË – 119 EURO


2 JAVË – 199 EURO


3 JAVË – 289 EURO


4 JAVË – 379 EURO


REGJISTROHU


Çmimet me zbritje

2+ fëmijë (vëlla/motër)

DITA – 30 EURO


1 JAVË – 109 EURO


2 JAVË – 199 EURO


3 JAVË – 289 EURO


4 JAVË – 379 EURO


REGJISTROHU


Çmimet me zbritje

për ish pjesëmarrësit

DITA – 30 EURO


1JAVË – 99 EURO


2 JAVË – 189 EURO


3 JAVË – 279 EURO


4 JAVË – 369 EURO


REGJISTROHU


Çmimet

për transport

JAVA – 20 EURO


JAVA – 20 EURO NGA FERIZAJ


Transporti derë më derë ofrohet vetëm brenda qytetit të Prishtinës dhe Fushë Kosovës!

Transporti nga Ferizaj ofrohet vetëm në datat e cekura më lartë! Grumbullimi i fëmijëve për transport bëhet në vendtakim të caktuar!


REGJISTROHU


Pagesa

Mundësitë për pagesë

Pagesat CASH duhet të realizohen në këtë adresë: Anglia Academy, rr.UCK, nr.13, Qafa


Transfer Bankar: TEB BANK – Anglia Academy – 2020000133592646


Vërejtje: Për të rezervuar vendin për fëmijun, pagesa duhet të realizohet më së largu 7 ditë para fillimit të edicionit që keni përzgjedhur për pjesëmarrje!

ZYRA PËR REGJISTRIM


ADRESA

Rr.UCK nr.13, Qafa, Prishtinë

TELEFONI

+383 44166173

EMAIL

summerschool@angliaacademy.com


LOKACIONI I KAMPIT VEROR


ADRESA

Llukar, Prishtinë

TELEFONI

+383 49 234345

EMAIL

summerschool@angliaacademy.com